10. toukokuuta 2015

​"Äiti on kiva. Minä tykkään siitä. Rakastan sitä."

"Äiti haluaa mun kaa mennä jätskiautolle. Äiti ja mää mennään Hop Loppiin ja iskä jää kotiin."

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen sanasta äiti? Itselleni mieleen putkahtaa liuta asioita, jotka äidit hoitavat​ päivittäin ja pyytämättä. Suurimpana niistä on ​sana,​ johon kiteytyy niin pyykit, ruuat kun harjoituksiin kuskaaminen, se sana on välittäminen. Minkä takia äiti tekee ruokaa? Minkä takia äiti pesee pyykkejä? Miksi äiti jaksaa kyyditä paikasta toiseen? Koska äidit välittävät.

Me halusimme SatuVekarassa kantaa kortemme kekoon ja antaa oman kiitoksemme äideille järjestämällä äitienpäivän taidenäyttelyn. Äitienpäivää edeltävänä perjantaina lapset saivat sitten tulla yhdessä äitiensä kanssa näyttelyyn, jossa oli tarjolla mm. pullaa, keksejä, cocktailtikkuja sekä kahvia ja mehua. Taidenäyttelyä varten jokainen lapsiryhmä valitsi oman aiheensa​, ​josta lähtivät​ taidetta työstämään. Jokaisen ryhmän ideat ja aiheet ovat omanlaisiaan ja uniikkeja, ja näin jokaisen ryhmän itsensä​ näköisiä. Kuvat puhukoon puolestaan!









"Tykkään pyöräillä äidin kanssa. Äiti juo kahvia. Tykkään leikkii sen kaa. Se on kaikista kivaa kun sataa ja saan kattoo äitin kans elokuvaa."​
 
"Minun äitini on hauska, koska se tekee hauskoja juttuja. Äitin kanssa on kiva pelata Afrikan tähteä. On kiva maalata vaikka muumeja äidin kanssa. Tosi, tosi kivaa on katsoa koko perheen kanssa elokuvaa."

Palaute taidenäyttelystä oli oikein hyvää ja kaikki, niin lapset kuin myös aikuisetkin, tuntuivat viihtyvän hyvin.

Ihanaa äitienpäivää!
Toivottavat SatuVekaran lapset ja aikuiset sekä koko Vekara-väki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti